Tulip L - bezlepkový kornout
Popis
Nejprodávanější typ zmrzlinového kornoutu
Typ výrobku |
Zmrzlinový kornout bezlepkový - trvanlivé pečivo
|
Hmotnost | 4,7 g +/- 0,7 g |
Rozměr (Ø/výška) | 118mm +/-1 mm, Ø50mm+/-1mm |
Složení | Bramborový škrob, cizrnová mouka, emulgátor: sójový lecitin, rostlinný tuk kokosový, cukr, regulátor kyselosti: magnesium, jedlá sůl, barvivo E150a |
Výživové hodnoty na 100g směsi | |
Alergeny | Sójové boby (sója) sója a výrobky z nich |
GMO | Produkt je vyroben ze surovin, které nejsou dle vyjádření dodavatelů (výrobců) vyrobeny z GMO a ani GMO neobsahují. |
Skladování | Suché, čisté, chladné sklady při teplotě max. 25 0 C a relativní vlhkosti vzduchu max. 70%, odděleně od zboží, které by mohlo ohrozit jakost a zdravotní nezávadnost výrobku. |
Minimální trvanlivost | 12 měsíců od data výroby |
Balení v kartonu | 84ks |
Upozornění | Křehké zboží !!! |