Gel Matic, chuť kvality

GEL MATIC, CHUŤ KVALITY

Když dojde k výběru strojů pro výrobu a výdej točené zmrzliny, vždy šáhneme po výrobcích italské společnosti Gel Matic. Jsou na trhu již více než 50 let a specializují se na stroje pro expresní zmrzlinu, jemnou zmrzlinu, mražený jogurt, mléčné koktejly a mnoho dalšího. Expresní misování a zmrazování je proces, který vyžaduje sofistikovanou a pokročilou technologii. Gel Matic dbá na to, aby kvalita jejich strojů nebyla nikdy ohrožena, vivinuly specializované technologie a procesy, které umožňují obsluhu komukoliv. Rychle, snadno a hygienicky, šetří čas a námahu s vynikajícícm poměrem investiv a zisku.
FILOZOFIE

Gel Matic neustále usiluje o zlepšování kvality svých strojů. Její vývoj nových komponentů a začlenění nových materiálů znamená, že neustále rozšiřuje své technologické know-how a podporuje ekologii. Zdánlivě jednoduchá konstrukce je ve skutečnosti výsledkem jejich pečlivého výběru materiálů, komponentů a procesů, aby zajistili dokonalost. Taková dokonalost je zásadním požadavkem pro stroje určené pro styk s potravinami.

Excelence je výchozím bodem
tecnologia-02-produzione
KOMPONENTY

Stroje Gel Matic jsou testovány „v terénu“ po celém světě v široké škále klimatických a environmentálních podmínek. To znamená, že všechny součásti stroje jsou vysoce spolehlivé a funkční a zaručují optimalizovanou efektivitu práce a tím i produktivitu. Navíc díky pečlivému ergonomickému designu konstrukce a ovládacích prvků je obsluha strojů obzvláště snadná.

Každá část tvoří celek
tecnologia-03-pompa-03-2_1
VÝROBA
Výrobní systém využívající tlaková zubová čerpadla k zajištění konstantní konzistence zmrzliny s různými možnostmi nastavení. Pumpa má tělo z nerezové oceli AISI 304 s několika díly pro snadné vyjmutí a čištění, plus polymerová kola PEEK pro delší životnost.
Čerpadlo
tecnologia-04-gravita-02_1
VÝROBA
Systém gravitační výroby má dávkovací ventil, který umožňuje, aby směs a vzduch procházely do mrazícího válce, přičemž využívá zákon gravitace. To dělá skvělý produkt tím nejjednodušším a nejbezprostřednějším způsobem a umožňuje vám použít jakoukoli směs, dokonce i ty, které obsahují malé kousky ovoce. Díky malému počtu součástek se stroj dobře čistí.
Gravitace
visual-tecnologia-frigoriferi-1_1
KOMPONENTY
Chladicí systémy Gel Matic jsou navrženy a vyrobeny tak, aby udržovali zmrzlinu při správné teplotě i v nejteplejších klimatických podmínkách. A to zaručují díky pečlivě vybraným komponentům, které vám umožní snadno umístit stroj tak, abyste získali co nejlepší proudění vzduchu. Výměníky tepla jsou přesně dimenzovány tak, aby byla zajištěna optimální účinnost, a díly jsou svařeny, aby bylo zaručeno, že nikdy nedojde k úniku. Používají se pouze ty nejlepší komponenty, protože Gel Matic je získává od světových lídrů, jako jsou Bristol, Dorin, Embraco, Danfoss a Rivacold, aby byl zaručen špičkový výkon z hlediska tepla a hluku .
Chladící systém a kompresory
visual-tecnologia-intro_1
KOMPONENTY
Gel Matic se rozhodl používat pouze motory Lafert, 100% Made in Italy , aby byl zaručen vysoký výkon i za extrémních podmínek. Spolehlivost a úspora energie jdou ruku v ruce díky skvělé účinnosti těchto motorů: motory šlehače splňují normy energetické účinnosti IE3, stejně jako ostatní pohonné jednotky používané na jejich strojích. Mechanický pohon se skládá ze šnekového šroubu navrženého přímo ve firmě, aby vyhovoval specifickým potřebám expresních mrazicích jednotek a zaručoval tak tichý provoz a minimální údržbu .
Motory a pohonay

Nechtějte žádné kompromisy v kvalitě, stroje Gel Matic vás nikdy nezklamou. 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz